A nagykállói Budai Nagy Antal Szakgimnázium oldala

VERSENYFELHÍVÁS ORSZÁGOS KÖZÉPISKOLAI PEDAGÓGIA VERSENYRE (2020)

59 megtekintés

Rendszergazda
Rendszergazda
2019-11-25
Kategória Iskolai hírek
A Mátészalkai SZC Budai Nagy Antal Szakgimnáziuma, Nagykálló
Országos Középiskolai Pedagógia Versenyt hirdet a pedagógia ágazat 11-12. évfolyam tanulói számára.
None

A verseny célja, hogy a pedagógia ágazati képzésben tanuló középiskolások összemérjék tantárgyi és gyakorlati tudásukat, a pedagógiai pályák irányába való orientálás, a kreativitás és az együttműködési készség erősítése. A rendezvényünkkel szeretnénk összefogni a pedagógia ágazatos középiskolákat is. A versenyző csapatot felkészítő/kísérő tanárok számára a rendezvény alatt szakmai és kulturális programot is szervezünk.

 A verseny elméleti anyaga a pedagógia ágazat kerettantervére épül, összhangban a pedagógia ismeretek középszintű érettségi vizsgájának témaköreivel. A feladatok megoldásához a tantárgyi tudás mellett szükséges a kreativitás, az önálló ismeretszerzés, a problémaérzékenység és az együttműködési készség. A versenyfeladatok általában csapatmunkában oldhatók meg, de néhány esetben a csapatok tagjai párhuzamosan is dolgozhatnak a feladatmegoldáson.

A jelentkezés feltételei:
A verseny egyfordulós csapatverseny, melyre a 11-12. évfolyamos pedagógia ágazaton tanuló középiskolások 3 fős csapatokban
(intézményenként 3 fő diák és 1 fő felkészítő/kísérő tanár) történő jelentkezését várjuk.

 
A verseny időpontja:
2020. február 14-15.

A verseny helyszíne:
Mátészalkai Szakképzési Centrum Budai Nagy Antal Szakgimnáziuma
4320 Nagykálló, Korányi Frigyes út 27.

 

Az intézményünk a verseny résztvevőinek szállást és étkezést biztosít, nevezési díj nincs.

A távolabbról érkező iskolák számára az utazási idő miatt már a versenyt megelőző estére, azaz február 13-ára szállást és vacsorát tudunk biztosítani. A program február 14-én 10.30-kor kezdődik, zárására terveink szerint február 15-én 12 óra körül kerül majd sor, hogy a hazautazás megoldható legyen.

A verseny részletes programját és a felkészüléshez szükséges útmutatást a nevezési határidő lejárta után megküldjük az érintett iskoláknak. A rendezvénnyel kapcsolatban a következő elérhetőségeken lehet érdeklődni: Szabóné Lipkovics Ildikó igazgató tel.: 06/30/408-5057, Kelemenné Orosz Melinda szakmai koordinátor tel.: 06/20/514-8483.
 

Jelentkezés határideje:
2019. december 10.


Nevezési lap ITT

A nevezési lapokat kitöltve a következő e-mail címre kérjük visszaküldeni:
nagykallo.budai@gmail.com.